EN​TREPRENØR RASMUS B. MORTENSEN

Skal du have hjælp med dit gravearbejde?

Vi vægter service og kvalitet utroligt højt

Skal du have lagt et nyt lag jord i din have eller grave et stykke af haven op? Hos Rasmus B. Mortensen udfører vi alt indenfor gravearbejde, uanset om du skal have lagt ny jord, reguleret din nuværende jord eller have fjernet et stykke jord fra din grund samt anlæg af græsplæne.

Vi kører ud i Vejle, Horsens, Juelsminde og omegn, hvor vi udfører grave- og jordarbejde for erhvervs- og privatkunder. Herunder hjælper vi med bortkørsel af jord eller jordflytning. Vi lægger stor vægt på vores serviceniveau, og vi lytter derfor altid til dine behov og er villige til at strække os langt for at indfri dem.

Vi har både maskiner og mandskab

For at få de helt rigtige resultater med dit gravearbejde kræver det både de rigtige maskiner og det rette personale – og det har vi! Udover at have alle de forskellige gravemaskiner, dine opgaver kan kræve, så har vi et professionelt og imødekommende mandskab, der sørger for at arbejdet udføres til tiden, til den aftalte pris og til glæde for alle.

Hvis du har brug for at få udført gravearbejde i forbindelse med, at du skal have bygget en ny terrasse, indkørsel eller lignende, og kunne du derfor også bruge hjælp fra en professionel brolægger, så tilbyder vi også at lave dit brolægning og belægningsarbejde. På den måde kan vi lave alt arbejdet på din nye terrasse – fra første spadestik til den sidste flise.

Kontakt os i dag og få en pris på dit gravearbejde

Har du brug for hjælp til en større grave- eller jordopgave, så kontakt os og fortæl om din opgave. Vi kommer gerne ud og ser på din have, så vi kan komme med et uforpligtende tilbud, der passer til dine ønsker og behov. Vi mener nemlig, at det skal være nemt og overskueligt at få udført sit gravearbejde.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Rasmus B. Mortensen

Surmosevej 2, 7150 Barrit

Klik her for rutevejledning

CVR: 40139737

Kontaktoplysninger

Telefon: 26 29 16 68

E-mail: kontakt@rbm-ent.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket