EN​TREPRENØR RASMUS B. MORTENSEN

Din professionelle partner til brolægning

Få lagt den perfekte terrasse, sti eller indkørsel

Ønsker du en snorlige indkørsel eller skal du have brolagt en sti i din have? Så er vi hos Rasmus B. Mortensen dit sikre valg af brolæggerfirma. Vi tilbyder brolægning og gravearbejde af højeste kvalitet, og vi sætter en dyd i altid at have en tæt kundekontakt, så du føler dig tryg ved os og sikrer dig, at du får præcist det resultat, du drømmer om.

Vi er et hold bestående af dygtige håndværkere, der gennemfører dit drømmeprojekt ud fra dine ønsker og behov, og vi tilbyder brolægning til både private og erhverv i og omkring Vejle, Horsens og Juelsminde. Hvis du ønsker at få brolagt en sti i din have, en ny terrasse, indkørsel eller noget helt fjerde, så har vi kvalifikationerne, ekspertisen og erfaringen, du har brug for.

Vi tilbyder alt inden for brolægning

Vi ved, at det gode håndværk og perfekte resultat handler om et godt øje for detaljen. Vi udfører derfor vores arbejde med brolægning omhyggeligt – helt til de sidste finpudsninger er lavet, og dit færdige resultat står knivskarpt.

Derudover er det vigtigt, at du får brolagt din indkørsel, sti eller terrasse, så den passer ind i de øvrige omgivelser - både i forhold til stil og udtryk. Derfor står vi klar til at rådgive dig frem til den bedste løsning, mens vi også er fleksible og vil strække os langt, hvis det betyder, at vi kan imødekomme dine ønsker og drømme.

Kontakt os og lad os komme i gang!

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan indfri dine drømme om flisebelægning og brosten, så kontakt os i dag. Vi hører gerne om dine opgaver, så vi kan komme med et uforpligtende tilbud og en god pris til dig. Hos os kan du vide dig sikker på, at du altid får et tilfredsstillende resultat.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Rasmus B. Mortensen

Surmosevej 2, 7150 Barrit

Klik her for rutevejledning

CVR: 40139737

Kontaktoplysninger

Telefon: 26 29 16 68

E-mail: kontakt@rbm-ent.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket